On the main stage this weeks' Spotlight Album

Spotlight Album

 

Tammy Wynette – The first lady

Vanaf zaterdag 15 t/m vrijdag 21 februari

Het album “the first lady” van the “first lady of country music” staat nu op de playlist van Nashville Country Radio. Ieder uur hoor je 2 nummers van dit album voorbij komen.

Heb je zelf een suggestie voor een Spotlight Album. Stuur dan een mail naar: info@nashvilleradio.nl, vermeld in je mail de titel van het album en de naam van de uitvoerende(n) en welke 4 nummers je van dat album zou willen horen.


 

Artiest van de Maand

Van zaterdag 1 tot en met vrijdag 28 februari hoor je van deze artiest ieder uur 1 nummer voorbij komen. En iedere week zijn dat dan andere nummers. En we beginnen in februari met niemand minder dan….. Toby Keith. Dan zul je denken..de maand februari loopt toch t/m 29 februari? Dat klopt, maar iedere zaterdag komt er al weer een nieuwe show uit, dus vanaf 29 februari beginnen we met de “artiest van de maand” voor de maand maart!

Heb jij een suggestie voor de country/bluegrass of americana artiest die je “maand artiest” zou willen maken… laat het ons dan weten door te mailen naar Info@nashvilleradio.nl en vermeld in je mail om welke artiest/duo/trio/band het gaat en welke nummers jouw favoriet zijn. Je mag ons uiteraard ook mailen met je favoriete Toby Keith nummers!