Western Experience – 27 en 28 januari 2024

Op zaterdag 27 januari trapt Beehive af in @brabanthallen_shertogenbosch !

BEEHIVE speelt country / country-rock, folk en rock & roll, maar ook muziek uit de pop- en rockhistorie. De (vaak) bekende covers worden op eigen wijze gespeeld maar de herkenbaarheid van de nummers blijft daarbij gewaarborgd.

Bij deze band spat het plezier in het muziek maken van het podium, wat meteen aanstekelijk werkt op het publiek.

De 5 Bandleden: Harriette van Oers (zangeres/ukelele ), Aart de Baat (zanger, akoestisch gitaar) Bas Riede (sologitaar/pedalsteel)die bekwaam ondersteund worden door, Twan Damen (bass) en Ab Reedijk (drums). Met een bak aan muzikale ervaring, opgedaan in meerdere bands, zorgen zij ervoor dat er zowel vocaal als instrumentaal heel wat te beleven valt. Bij alle muziekliefhebbers, zowel voor Linedancers als voor luister publiek valt het zeer gevarieerde repertoire wat BEEHIVE heeft dik in de smaak en komt niemand iets te kort!

BEEHIVE verrast de luisteraar zeker regelmatig positief met afwisseling in hun breed scala aan instrumenten: steelgitaar, electrisch gitaar, mandoline, banjo, dobro en mondharmonica en de perfecte samenza#westernexperience2024.

Maar ook: Paul Chevrolet’s Tennessee Session is van de partij.

Met vier man sterk spelen zij vuige country soungs op banjo, U-bass & twangy telecasters. 🎸🎤

Op hun tour door het zuiden van de Amerika raakte Paul en zijn mannen zwaar onder de indruk van de vele outlaw-Country songs die zij onderweg hoorden in de Juke joints en Musicbars. Dit resulteerde in twee heerlijk sets outlaw country met songs van onder andere Hank Williams, Johnny Cash, Townes van Zandt & Tom Russel.

Geen zoete mainstream countrydeuntjes, maar stoere songs over het harde leven op het platteland van Tennessee. 🌳

Koop hier alvast (voordelig) je tickets! https://westernexperience.com/tickets/