Ik vond het eens tijd geworden om het “gezicht” voor de microfoon te laten zien. Ik ben Astrid, 52 jaar en woonachtig in het midden van het land. Muziek is altijd een “grote liefde” van mij geweest. Ik heb een brede interesse in muziek maar heb het “Country and bluegrass virus” van mijn vader gekregen. Hij nam vroeger al op woensdag nummers op van de “Country Music Train” op zijn bandrecorder.

Ik heb een sterkte voorliefde voor country rock en heb wat met stemmen met een “twang”..zoals Blake Shelton, Jennifer Nettles (Sugarland) en de koninginnen van de country Dolly Parton en Reba McEntire. Daarnaast kan ik een viool en een banjo (2 ingrediënten van Bluegrass muziek) heel erg waarderen, oké, bluegrass is veelzijdiger dan dat, maar het zijn we de 2 instrumenten die ik het liefste in Bluegrass muziek hoor.

Radio maken vind ik ook heel erg leuk (en doe ik al heel lang om verschillende manieren), dus de combinatie van country muziek en een programma hierover maken is snel te snappen. Het eerste radiostation dat “Nashville” uitzond is het station waar ik zelf ook aan verbonden ben: www.radio251.nl.

Op dit moment draait “Nashville” bij 5 radiostations: Radio 251, Radio 501, Veluwe AM, Wereldstad Radio Amsterdam en Wereldstad Radio Rotterdam. En als het aan ons ligt volgen er nog veel meer stations. Heb je dus ruimte in de programmering? Wil je “Nashville” ook bij jouw radiostation neem dan vrijblijvend contact met ons op via: info@nashvilleradio.nl,

Bij Radio 251 zijn we druk bezig met het creëren van een opnamestudio waar naast interviews ook “live” optredens opgenomen kunnen worden.


Always nice to know the face behind the show. My name is Astrid, I’m 52 years old and live in Holland. As John Miles did sing…”Music was my first love”. I like different kinds of music, but thanks to my father I’ve got the “country and bluegrass bug”.

You can hear “Nashville” on 3 different radiostations and we would like to introduce the show to as many listeners as possible. So if you would like te have “Nashville” on your programlist, than send an email to: info@nashvilleradio.nl for the specifics.