Your Nashville Host Astrid van der Kaay

Mag ik me even voorstellen?

Ik vond het eens tijd geworden om het “gezicht” voor de microfoon te laten zien. Ik ben Astrid, 53 jaar en woonachtig in het midden van het land. Muziek is altijd een “grote liefde” van mij geweest. Ik heb een brede interesse in muziek maar heb het “Country and bluegrass virus” van mijn vader gekregen. Hij nam vroeger al op woensdag nummers op van de “Country Music Train” op zijn bandrecorder.

Ik heb een sterkte voorliefde voor country rock en heb wat met stemmen met een “twang”..zoals Blake Shelton, Jennifer Nettles (Sugarland) en de koninginnen van de country Dolly Parton en Reba McEntire. Daarnaast kan ik een viool en een banjo (2 ingrediënten van Bluegrass muziek) heel erg waarderen, oké, bluegrass is veelzijdiger dan dat, maar het zijn wel de 2 instrumenten die ik het liefste in Bluegrass muziek hoor.

Radio maken vind ik ook heel erg leuk (en doe ik al heel lang op verschillende manieren), dus de combinatie van country muziek en een programma hierover maken is snel te snappen. Het eerste radiostation dat “Nashville” uitzond is Radio 251 en het programma is ook een 251 productie. Na Radio 251 volgende al vele radiostations in Nederland, België en Engeland:

Wil je deze show ook op jouw radiostation uitzenden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@nashvilleradio.nl


Let me introduce myself…

Always nice to know the face behind the show. My name is Astrid, I’m 53 years old and live in Holland. As John Miles sang…”Music was my first love”.
I like different kinds of music, but thanks to my father I’ve got the “country and bluegrass bug”.

You can hear “Nashville” on a lot of different radiostations in The Netherlands, Belgium and the UK and on several podcasts and we would like to introduce the show to as many listeners as possible. So if you would like te have “Nashville” on your programlist, send an email to: info@nashvilleradio.nl for the specifics.